Tinkleliai nuo vabzdžių – patogi namų ir biurų apsauga

Atėjus šiltajam metų laikui, galime kasdien gėrėtis neįkainojamu gamtos grožiu. Tačiau natūralumas turi ir trūkumų. Juos puikiai žino tiek individualių namų, daugiabučių gyventojai, tiek ir biuruose dirbantys asmenys. Didžiausi ramaus darbo ir malonaus poilsio namuose priešai – vabzdžiai. Jie skleidžia erzinančius garsus, gali įgelti. Rizika įsileisti skraidančius kenkėjus trukdo vėdinti patalpas. Laimei yra priemonės, užtikrinančios komfortą ir veiksmų laisvę. Tai – specialūs tinkleliai nuo vabzdžių.

Tinkleliai nuo vabzdžių

Naujovė, praplečianti langų ir durų funkcionalumą

Uodai, mašalai, musės ir kiti vabzdžiai vargina tiek suaugusius, tiek vaikus. Tokia problema kamavo net mūsų protėvius. Jie dengė namų nišas audiniais, bet šie blokavo šviesą ir trukdė judėti. Tačiau ir šiandien nuo pat pavasario iki vėlyvo rudens, norint įsileisti gaivaus oro į patalpas, suabejojame sprendimu, o jei įskris nepageidaujamas svečias? Jų įkandimai ne tik skausmingi, bet ir pavojingi alergiškiems žmonėms.

Tačiau tokie rūpesčiai neramina tik neišmėginusius modernių tinklelių nuo vabzdžių. Iš plačios pasiūlos galite išsirinkti norimo tipo ir spalvos apsaugą. Šiuo metu galite rinktis rudos ir medžio imitacijos spalvos tinklelius, derindami juos prie medinių langų arba durų profilių, arba baltos, pilkos – prie plastikinių. Tinkleliai nuo vabzdžių yra ne tik praktiški, funkcionalūs, bet ir beveik nepastebimi. Todėl toks lango ar durų komponentas puikiai dera tiek klasikiniame, tiek moderniame, originaliame interjere. Tinkeliai yra atsparūs neigiamiems aplinkos veiksniams – stipriam vėjui, lietui, temperatūrų pokyčiams.

 

Tinklelių nuo vabzdžių rūšys

 

  • Tinkleliai – rėmeliai. Šią apsaugos priemonę verta rinktis dėl lengvo naudojimo. Atėjus žiemai tinklelį – rėmelį galite lengvai nuimti, o prireikus pritvirtinti vėl. Specialūs rėmeliai leidžia jums iki galo atverti langus ir duris.

 

  • Tinkleliai – roletai. Tai – vienas populiariausių ir šiuolaikiškiausių sprendimų langams. Estetiškai atrodančio tinklelio nereikia nuimti – prireikus galite jį suvynioti į profilį viršuje arba šone. Audinį suvyniojus, jis išlieka apsaugotas nuo nepalankių išorinių veiksnių. Tinkleliai – roletai idealiai tinka individualių ir komercinių patalpų vėdinimui.

 

  • Tinkleliai-durys. Jie tvirtai laikosi net ir dažnai varstant duris, todėl puikiai tinka ne tik individualioms, bet ir biuro patalpoms. Tokius tinklelius ypač lengva prižiūrėti – užtenka šluostės, kempinėlės ar šepečio.

Tinklelis roletas

 

Rūpesčių nekeliantis montavimas

Tinkleliais nuo vabzdžių galite uždengti tiek plastikinius, tiek medinius ar aliuminio profilio langus. Taip pat jie puikiai tinka medinėms durims. Bet kurio tipo tinklelius lengva pritvirtinti arba nuimti. Vabzdžių nepraleidžiantis sietelis montuojamas langų ir durų išorėje, todėl visiškai netrukdo jais naudotis.

Langams skirta apsaugos priemonė montuojama ant rėmo ar sienos. Tinklelis durims taip pat tvirtinamas ant rėmo, sienos arba staktoje. Tokios apsaugos stabilumą papildomai užtikrina vyriai, stabdymo mechanizmas ir magnetai. Taigi, galite montuoti tinklelį nuo vabzdžių tiek pirmame, tiek viršutiniame namo aukšte, taip apsaugosite ne tik artimuosius, bet ir darbuotojus, klientus.

 

Ieškantiems geriausio sprendimo

Jei siekiate rasti geriausią tinklelį nuo vabzdžių, rekomenduojame vadovautis keliais kriterijais. Pirmiausia, atkreipkite dėmesį į tai, kur naudosite šią priemonę – ant lango ar durų. Tuomet pasirinkite norimą dydį. Jis matuojamas kvadratiniais metrais. Nuo dydžio priklausys ir kaina.

Tinklelis – rėmelis kainuoja nuo 60 Lt už kvadratinį metrą, o tinklelis – roletas – nuo 220 Lt. Tinklelis – durys vertė skaičiuojama vienetais. Toks gaminys kainuoja nuo 400 Lt. Baltą arba rudą apsaugą nuo vabzdžių galite derinti prie namo, buto ar biuro langų, durų spalvos, interjero detalių.

Negalite lengvai iš pasiūlos išsirinkti tai, kas geriausia? Jums mielai padės roletai24.lt konsultantai. Jie patars tiek dėl reikiamo tinklelio dydžio ar tipo, tiek dėl kitų techninių duomenų. Profesionalų rekomendacijos leis Jums greitai rasti funkcionalius ir ilgaamžius tinklelius. Ištarkite įkyriems vabzdžiams „ne“!

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Roletai24
Product Name
Tinkleliai nuo vabzdžių
Price
EUR 20
Product Availability
Available in Store Only

Atsiliepimai