Keturi „taip“ plisuotoms žaliuzėms

pliusuotoszaliuzes1
image-128

Patalpos, kuriose gera būti – tai nuoseklių, puikiai apgalvotų pastangų rezultatas. Net ir nuo mažų interjero detalių priklauso mūsų nuotaika, darbingumas. Tačiau vienas iš paveikiausių faktorių yra natūralus patalpų apšvietimas. Šiandien nelengva išsirinkti iš gausybės skirtingų langų dangos priemonių, neretai geriau atliekančių arba apsauginę, arba estetinę funkciją. Laimei, esama ir abiems paskirtims tinkamų sprendimų. Plisuotos žaliuzės – tai praktiškas jūsų pasirinkimas, kurį itin rekomenduojame dėl 4 priežasčių.

 

Langų forma – ne kliūtis

 

Dauguma langų apsaugos ir dekoro priemonių tinka tik standartinio dydžio ir formų langams. Todėl jei jūsų patalpą saulės šviesa pasiekia per apvalius, kvadratinius, trikampius, arkinius ar kitokios geometrinės formos langus, rasti reikiamą priemonę gali būti sudėtinga. Dėl to neretai sumažėja saugumo, privatumo pojūtis.

Pliusuotos-zaliuzes1
image-129

Tačiau iš tiesų nerimą dėl langų dangos galite pamiršti. Plisuotos žaliuzės idealiai tinka nestandartiniams langams. Jomis galite uždengti netgi stiklinę pastato sieną arba stogą. Dėl specifinio mechanizmo ši lango dekoro bei apsaugos priemonė puikiai tinka ir platiems, ir visai mažiems langams. Todėl plisuotomis žaliuzėmis galite papuošti visus kambarius ar biuro patalpas.

 

Ir šiuolaikiška, ir stilinga

 

Plisuotos žaliuzės – tai modernus langų dangos sprendimas. Dailiomis klostėmis krintantis audinys lengvai priglunda prie lango stiklo. Ši elegantiška langų dekoro priemonė neabejotinai suteikia patalpai originalumo, stilingumo. Tai – išties praktiška langų apsaugos priemonė, galinti tapti šauniu jūsų interjero akcentu.

Plisuotos-zaliuzes2
image-130

Iš gausios „Roletai24.lt“ audinių galerijos lengva išsirinkti dizainą, puikiai tinkantį jūsų biuro patalpose ir namuose. Jei siekiate efektyviai sumažinti šviesos kiekį, rekomenduojame rinktis tamsesnių tonų, storesnius audinius. Modernų interjerą galite papildyti ryškiaspalviais, raštuotais audiniais. Jei norite vizualiai praplėsti erdvę ir įsileisti daugiau saulės spindulių, išmėginkite šviesius, pastelinius atspalvius, lengvą audinio tekstūrą. Beje, jie puikiai tinka klasikiniame interjere.

 

Išskirtinės valdymo galimybės

 

Plisuotos žaliuzės iš kitų langų dangos priemonių išsiskiria ne tik dizainu, bet ir valdymo būdų gausa. Naudodami specialią rankenėlę galite užfiksuoti žaliuzes norimame aukštyje. Grakščios klostės suformuojamos nepriklausomai nuo krypties. Todėl plisuotas žaliuzes galite valdyti ir nuo viršaus į apačią, ir atvirkščiai. Be to, klostės gali būti sustumiamos viršutiniame, apatiniame lango trečdalyje arba centre. Skirtingos valdymo kryptys lemia išskirtinį praktiškumą ir komfortą. Tokiu būdu galite užtikrinti privatumą ir apsaugoti patalpas nuo akinančios saulės šviesos.

 

Iki švaros – vos keli žingsniai

 

Nerimaujate, kad jūsų langų dangos priemonė gali greitai išsitepti? Pasirinkus plisuotas žaliuzes dėmės nebekels jokio vargo. Paprastai gamyboje naudojami specialūs impregnuoti audiniai, kurie yra atsparesni purvui nei paprastos medžiagos. Be to, nuo dėmių apsaugo ir paprastas žaliuzių valdymo mechanizmas – rankenėlė.

pLIUSUOTOS ZALIUZES (3)
image-131

Žinoma, jei turite vaikų, augintinių arba įrengiate žaliuzes ant virtuvės langų, dėmių išvengti sunkiau. Laimei, plisuotų žaliuzių audinys lengvai išvalomas naudojant drėgną šluostę ar kempinėlę. Taip pat tinka ir dulkių siurblys (šiuo atveju patariame naudoti specialų šereliais padengtą antgalį). Jei dėmių yra daugiau, galite plisuotas žaliuzes išskalbti rankomis. Džiovinti jas geriausia suspaustas – tokiu būdu išlaikysite dailias, lygias audinio klosčių formas.

Plisuotos-zaliuzes4
image-132

Plisuotos žaliuzės – žaisminga, patvari ir praktiška priemonė jūsų namų ar biuro įrengimui, atnaujinimui. Stilinga ir funkcionali langų danga leidžia pasirūpinti jūsų pačių, artimųjų ar darbuotojų komfortu. Todėl plisuotoms žaliuzėms išties verta ištarti tvirtą „taip“. Abejojate dėl tinkamiausio varianto? Susisiekite su „Roletai24.lt“ specialistais – jie padės priimti optimaliausią sprendimą, grįstą jūsų lūkesčiais ir galimybėmis.


Atsiliepimai