05_b_maxi-casetende

Vertikalios žaliuzės – norintiems modernaus ir patogaus interjero

05_b_maxi-casetende
image-137

Saulės spindulių kontrolė patalpose – nelengva užduotis. Ypač sudėtinga parinkti dekoro ir apsaugos priemonę dideliems, platiems ir neįprastų formų langams. Tačiau šiandienė pasiūla leidžia išvengti net ir tokių rūpesčių. Modernios ir funkcionalios vertikalios žaliuzės – tai praktiškas pasirinkimas ne tik biurui, bet ir namų erdvei nuo kenksmingų spindulių apsaugoti. Pristatome priežastis, kodėl jums verta rinktis būtent šią langų dekoro priemonę.

Sprendimas išskirtiniams langams

 

Manote, kad jūsų biuro ar namų dideli, išskirtinės formos langai – problema? Vertikalios žaliuzės – puikus įrodymas, kad taip nėra. Tokia langų dekoro priemonė lengvai uždengia net visą stiklo sieną. Išilgai sienos kabančios juostos apsaugo ne vien stačiakampius ar kvadratinius, bet ir įmantresnių formų – apvalius, trikampius langus. Be to, vertikalias žaliuzes galite rinktis nepriklausomai nuo langų tipo: ši priemonė tinka ir plastikiniams, ir mediniams, ir aliuminio profilio langams.

Zaliuze vertikali1
image-138

Patogu ir tai, kad vertikalios žaliuzės lengvai pritaikomos kitai, su langais nesusijusiai paskirčiai. Nežinote, kaip uždengti patalpoje eančią nišą? Nenorite montuoti papildomų durų? O gal planuojate suformuoti pertvarą? Vertikalios žaliuzės yra puiki alternatyva širmoms bei durims. Tai – originalus, ekonomiškas ir funkcionalus sprendimas.

 

Daugiau nei šviesos kontrolė

 

Dažniausia langų dekoro priemonių paskirtis – tiesioginių saulės spindulių kontrolė. Tačiau šviesa neigiamai veikia ne tik mūsų akis, darbingumą ir nuotaiką. Saulė blukina įvairius patalpose esančius paviršius. Bėgant laikui nublunka sienų ir baldų apmušalai, kilimai, kitokia grindų danga, kinta netgi medinių baldų spalva. Vertikalios žaliuzės – patikima apsaugos priemonė, padedanti jūsų daiktams tarnauti ilgiau.

 

Efektyvi saulės spindulių kontrolė naudinga ir siekiantiems sumažinti patalpos vėdinimo, šildymo išlaidas. Specialus vertikalių žaliuzių audinys padeda sulaikyti iš lauko sklindantį šaltą orą. Be to, jis išlaiko patalpos viduje esančią šilumą. Dar viena ne mažiau svarbi šios langų dekoro priemonės funkcija – jūsų privatumas. Suskleidę tokių žaliuzių juostas, akimirksniu apsisaugosite nuo pašalinių žvilgsnių. Tai ypač aktualu, jei įsikūrėte pirmajame pastato aukšte arba priešais kitą gyvenamą pastatą.

Zaliuze vertikali2
image-139

Lengva nuo pat pradžių

 

Paprastas vertikalių žaliuzių montavimas, valdymas ir priežiūra – taip pat svarūs privalumai. Šią langų dekoro priemonę galite tvirtinti ten, kur jums patogiausia: ant lango rėmo, nišoje arba prie lubų, sienų. Be to, galite reguliuoti juostų padėtį skirtingomis kryptimis. Šiuolaikiškų vertikalių žaliuzių juostos ne tik lengvai juda į kairę bei dešinę, bet ir sukasi aplink savo ašį. Patogu ir tai, kad juostas galite nustumti į abu šonus, centre atverdami erdvę praėjimui ar lango valdymui.

260P3077
image-140

Vertikalių žaliuzių valymas taip pat labai paprastas. Susikaupusias dulkes galite lengvai nuvalyti šluoste ar šepetėliu. Nedideles dėmes įveiksite naudodami kempinėlę ir švelnias plovimo priemones. Susidūrėte su rimtesniais teršalais? Tereikia nuimti audinio juostas, sudėti į specialų maišą ir išskalbti žemoje temperatūroje. Galite naudoti net skalbimo mašiną – tik įsitikinkite, jog neįjungėte gręžimo funkcijos. Išdžiovinę juostas galėsite ir vėl mėgautis šių žaliuzių nauda.

 

Jauki šiuolaikiško interjero dalis

 

Trokštate įkurti patalpas, kurios būtų ne tik modernios, bet ir jaukios? Vertikalios žaliuzės tokiu atveju tikrai nenuvils. Gausybė skirtingų audinių, kuriuos siūlo „Roletai24.lt“, leidžia priderinti žaliuzes prie jūsų estetinių poreikių maksimaliai. Norite klasikos, solidumo įspūdžio? Jį sukursite, naudodami vienspalvius arba švelniai raštuotus šviesius audinius. Tokiu atveju galite derinti ir skirtingus juostų atspalvius, tekstūrą.

Zaliuze vertikali5
image-141

Siekiate sukurti originalų, nuotaikingą interjerą? Tikslą lengvai pasieksite naudodami ornamentais dailintus audinius. Tam puikiai tiks ir ryškiaspalviai, margi audiniai. Žaismingumo patalpoms suteikia ir skirtingo ilgio bei tankio medžiagos juostos. Vertikalias žaliuzes galite lengvai pritaikyti skirtingos paskirties ir interjero patalpoms. Tai – modernus šviesos kontrolės sprendimas, neabejotinai paverčiantis jūsų biurą, namus patogiais ir jaukiais. Abejojate dėl optimaliausio sprendimo? Jį priimti mielai padės patyrę „Roletai24.lt“ konsultantai. Nedvejokite – juk komfortui reikia visai nedaug!


Atsiliepimai