Fasado roletai bei žaliuzės: apsauga nuo saulės ir įsilaužimų.

Pasitaiko atvejų, kai langai į pastato vidų įleidžia ne vien saulės spindulius, bet ir vagis. Todėl reikalinga itin funkcionali ir patvari apsaugos priemonė. Tinklalapyje www.roletai24.lt galite rinktis net iš kelių skirtingų gaminių: apsauginių, fasado žaliuzių ir fasado roletų. Jie tinka ir individualaus namo, ir buto, ir verslo paskirties pastato langams. Tam, kad apsispręsti dėl geriausios langų apsaugos priemonės būtų lengviau, siūlome vadovautis specialistų rekomendacijomis pagal pagrindinius jūsų poreikius.

 

Fasado roletai
Fasado roletai

Kai norisi minimalios rizikos

 

Įsilaužimai – itin opi problema, su kuria susiduria tiek gyventojai, tiek įmonės. Tyrimai atskleidžia, jog patekus per langus, įvykdoma daugiausia vagysčių. Apsaugojus juos žaliuzėmis, patekti į vidų yra žymiai sunkiau. Siekiant sumažinti riziką iki pačios žemiausios ribos, buvo sukurtos specialios apsauginės žaliuzės.

 

Tai – susukamos langinės, kurių aliuminio konstrukcija yra tvirtesnė, patvaresnė ir sunkesnė nei įprastų žaliuzių. Specialus mechanizmas neleidžia jėga pakelti lango dangos aukštyn. Apsauginės žaliuzės apgaubia langą tarsi šarvas, todėl ne tik apsaugo pastato vidų nuo žalingų, akinančių saulės spindulių, bet ir gerokai apsunkina įsilaužimą.

 

Apsauginės žaliuzės yra patogesnės ir estetiškesnės, nei grotos. Naudodami jas išvengsite pašalinių žvilgsnių, patalpų įkaitimo ir apmušalų blukimo. Jei siekiate apsaugoti įmonės biuro patalpas, parduotuvės vitriną ar pramoninės paskirties pastatą, tokios apsauginės žaliuzės yra pats praktiškiausias sprendimas. Jos tinka ir individualaus namo, buto pirmuosiuose aukštuose apsaugai. Tokia lango dangos priemonė nepakeičiama, jei norite apsaugoti ne tik langus, bet ir duris, garažo vartus.

 

Vertinantiems estetiką

 

Lango dangos priemonės puikiai atlieka ne tik pagrindinę – apsaugos funkciją. Jas taip pat galite panaudoti ir individualioms eksterjero idėjoms įgyvendinti. Fasado roletai montuojami pastato išorėje. Pasirinkę juos ne tik sutaupote vidinės erdvės, bet ir maksimaliai sumažinate šviesos kiekį. Biuro ar pramoninio pastato darbuotojai, namo, buto gyventojai apsaugomi nuo akinančios šviesos, todėl taip sudarote puikias sąlygas darbui ir poilsiui.

 

Dėl tos pačios priežasties patalpos neįkaista, todėl fasado roletus verta rinktis, jei norite kuo mažesnių kondicionavimo išlaidų. Be to, fasado roletai padeda išsaugoti kiliminės dangos, baldų ir sienų apmušalų spalvą. Tačiau didžiausias privalumas, renkantis tokią lango dangą, yra estetiškumas. Norite išnaudoti kiekvieną galimybę įmonės reklamai? Ant patvaraus fasado roletų audinio galite spausdinti logotipus, šūkius, produkcijos nuotraukas. Konstrukcijos ir medžiagos spalvas nesunkiai priderinsite prie pastato sienų, pamatų spalvos ar patalpų interjero.

 

Norintiems maksimalios apsaugos iš išorės

 

Pavargote ne tik nuo akinančių saulės spindulių, bet ir gatvės triukšmo? Tuomet jums geriausia rinktis fasado žaliuzes. Tai – specialus gaminys, montuojamas ant išorinės lango dalies. Jį lengvai priderinsite prie biuro ar namo eksterjero. Fasado žaliuzes galite rinktis ir norėdami apsaugoti buto langus pirmuosiuose aukštuose.

 

Tokia lango apsaugos priemonė leidžia iš išorės reguliuoti reikiamą šviesos kiekį. Spindulius galite nukreipti tiek į lubas, tiek į grindis. Dėl tvirtos konstrukcijos fasado žaliuzės yra ypač patvarios. Todėl galite pamiršti stipraus vėjo, lietaus ar krušos žalą. Be to, glaudžiai suskleidžiamos metalo juostos blokuoja iš išorės sklindantį triukšmą, skleidžiamą judrios gatvės, žaidžiančių vaikų ar smarkaus griaustinio. Tai – būtinos sąlygos produktyviam darbui biure ar poilsiui namuose.

 

Prie pastato fasado montuojama langų apsauga patenkina skirtingus gyventojų ir verslo įmonių lūkesčius. Tai – tiek išorės, tiek vidaus apsaugos priemonė, leidžianti dirbti ir ilsėtis gerokai ramiau. roletai24.lt pasiūla užtikrina, kad išsirinksite ne tik patvarias, funkcionalias, bet ir dailias fasado žaliuzes ir roletus. Dėl individualaus sprendimo jums visuomet patars roletai24 konsultantai. Pasirūpinkite langų saugumu dabar – juk ramybė neįkainojama.

Summary
Article Name
Fasado roletai bei žaliuzės: apsauga nuo saulės ir įsilaužimų.
Author
Description
Išorėje montuojami fasado roletai ir žaliuzės. Efektyvi apsauga nuo saulės, karščio bei vagių akių.

Atsiliepimai