Markizės – ir namams, ir verslui

Šiltuoju metų laiku atgyja pramogų troškimas. O kas gali būti smagiau, nei poilsis gryname ore? Tuo pasirūpinti labai paprasta. Pasirinkę modernias ir praktiškas markizes vos per kelias akimirkas sukursite puikią erdvę savo artimųjų, draugų ar klientų atgaivai. Markizės ilgaamžės ir universalios, o jų pasirinkimas tik atrodo keblus. Pasinaudoję mūsų specialistų rekomendacijomis, rasite idealią pastogę, sutaupydami brangaus laiko.

 

Markizės namams
Markizės namams

Kur markizės naudojamos?

Markizės – tai patvaria medžiaga padengta metalo konstrukcija, jūsų biure ar namuose sudaranti patogią pastogę. Ji papildo tiek senovinio, tiek modernaus pastato eksterjerą. Markizės yra lengvai priderinamos prie skirtingų statybos ir apdailos medžiagų: medienos, mūro, plytų. Kitaip nei skėčių, markizių nereikia ardyti ir vėl sudėti, perkelti į kitą vietą, saugoti nuo nepalankaus atmosferos poveikio. Jos pranašesnės ir už pavėsines: markizės stabiliai laikosi vienoje vietoje, o jų dizaino įvairovė yra gerokai platesnė.

 

Tokią uždangą galite naudoti sukurti priedangai:

 

  • Komercinėse patalpose. Vasara – susibūrimų kavinėse, restoranuose ir baruose metas. Suformuokite idealią erdvę klientų aptarnavimui lauke – markizės puikiai apsaugo nuo saulės bei drėgmės lauko terasas. Taip pat jos tinka ir parduotuvių vitrinų priedangai. Tai – būdas apsaugoti prekes nuo blukimo ir deformacijos. Be to, platus markizių audinys yra tiesiog tobula vieta jūsų įmonės reklamai.

 

  • Gyvenamosiose patalpose. Mielai leidžiate laiką namo ar buto balkone, terasoje, vidiniame kieme? Vargina įkyri akinanti šviesa, neleidžianti pasimėgauti puikia kompanija ir nuostabiu maistu? Markizės ne tik blokuoja saulės spindulius, saugo nuo smulkaus lietaus, bet ir suformuoja malonų pavėsį. Be to, dėl nuolydumo tokia priedanga jums suteikia papildomo privatumo.

 

Markizės
Markizės

 

Pagal ką rinktis markizes?

Tam, kad išsirinktumėte funkcionalias ir dailias markizes, derėtų pasikliauti patyrusių specialistų patarimais. Jie rekomenduoja vadovautis tokiais atrankos kriterijais:

 

  • Dydis. Pirmiausia reikėtų išmatuoti, kokio pločio, ilgio ir aukščio markizės reikalingos jūsų balkonui, terasai ar vidiniam kiemui. Tai galite atlikti patys arba kreiptis į meistrus.

 

  • Valdymo būdas. Roletai24.lt įsigytas markizes galite valdyti rankiniu arba automatiniu būdu, nuotolinio valdymo pulteliais, pastato viduje arba išorėje. Be to, markizės gali susiskleisti automatiškai, reaguodamos į saulės ir vėjo daviklius.

 

  • Dizainas. Roletai24.lt kataloge gausu skirtingų audinių spalvų bei raštų. Taip pat esama ir plačios konstrukcijos spalvų gamos: galite rinktis baltą, smėlio, rudą, grafito arba sidabro atspalvį.

 

  • Kaina. Ji priklauso nuo kelių veiksnių: markizių pločio, aukščio, medžiagos ir, žinoma, kiekio (vienetais).

 

Kad markizės tarnautų ilgiau

Neretai markizių naudotojams rūpestį kelia ne vien jų atranka, bet ir patvarumu. Roletai24.lt taiko 24 mėnesių garantiją, tačiau gaminio ilgaamžiškumą galite užtikrinti patys, tinkamai prižiūrėdami šią priedangą. Tai tikrai nesunku.

 

  • Jei išvykstate iš pastato ilgesniam laikui, įsitikinkite, kad markizės yra suskleistos – taip apsaugosite jas nuo galimos stipraus vėjo ar lietaus žalos.
  • Išmontuotas markizes laikykite sausoje, švarioje vietoje.
  • Markizių audinį galite lengvai nuvalyti muiluotu vandeniu. Venkite stiprių valiklių ir karštų garų, nes jie gali neigiamai paveikti medžiagos spalvą ir apsaugines savybes.

Roletai24.lt specialistai nuosekliai rūpinasi markizių patvarumu, funkcionalumu ir dizaino įvairove. Todėl čia greitai rasite tokį gaminį, kuris pateisins netgi išskirtinius jūsų lūkesčius. Jei turite klausimų dėl markizių savybių ar jų pasirinkimo, nedvejodami kreipkitės į Roletai24 konsultantus – jie padės jums priimti optimaliausią sprendimą.

Markizių galerija

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Roletai24
Product Name
Markizės
Product Availability
Available in Store Only

Atsiliepimai