Romanetės: 5 privalumai jūsų namams

Romanetes
image-123

Romanetės – vienas šaunių pavyzdžių, pavaizduojančių išskirtinę užuolaidinio audinio ir paprasto mechanizmo galią. Ši langų dekoro priemonė yra puikus pasirinkimas, jei trokštate kone akimirksniu paversti namus ar biurą jaukiais ir skoningais. Romanetės visame pasaulyje žinomos dar nuo Romos imperijos laikų. Dailios, į viršų kylančios medžiagos klostės iki šiol žavi ne tik stilingumu, bet ir išskirtiniu praktiškumu. Vis dar abejojate dėl pasirinkimo? Atskleidžiame net 5 faktus, kodėl romanetės vertos jūsų sprendimo.

Patikima apsauga nuo praeivių žvilgsnių ir saulės

 

Pavargote nuo nemalonaus smalsuolių dėmesio? Nebežinote, kaip kovoti su įkyriais saulės spinduliais, trukdančiais ilsėtis ir dirbti? Romanetės padės vienu šūviu nušauti du zuikius. Net ir plonyčiai audiniai padeda susikurti taip trokštamą privatumą. Todėl naudodami romanetes tiek jūsų biuro darbuotojai, tiek namiškiai gali jaustis saugiau.

 

Be to, naudojant šią langų dekoro priemonę diskomforto nebekelia kaitri saulės šviesa. Ji žalinga tiek patalpoje esantiems daiktams (juk spinduliai blukina baldų, kilimų audinius), tiek jūsų akims. Galite pasirinkti skirtingo tankio romanečių audinį, kuris sukuria jaukią prieblandą arba visiškai užtemdo kambarį.

 

Šiuolaikiškas patogumas

Romanetes
image-124

Užuolaidos – išties daili interjero detalė. Tačiau jų valdymas neretai kelia rūpesčių – ko gero, ne vienoje šeimoje užuolaidų užtraukimas tampa nemalonia pareiga. Patogus romanečių valdymo mechanizmas tokią pareigą paverčia malonumu. Tam, kad vientisą audinį paverstumėte dailiomis vienodomis klostėmis, jums tereikia truktelėti grandinėlę. Beje, romanetes galite sustabdyti jums patogiame aukštyje, todėl tai šaunus pasirinkimas, jei vertinate funkcionalumą.

 

Genialu tai, kas paprasta

 

Naudojimo patogumas – ne vienintelė sąlyga, lemianti romanečių paprastumą. Ši langų dekoro priemonė aptraukta užuolaidiniu audiniu, todėl sukurti stilingą interjerą ypač lengva. Be to, romanetės išsiskiria paprastu, tačiau tvirtu, stabiliu ir ilgaamžiu mechanizmu.

 

Romanetės vertos liaupsių ir dėl išties nesudėtingo montavimo. Šią interjero detalę galite tvirtinti ten, kur jums patogiausia: virš lango, į nišą ar tiesiog ant lango rėmo. Privalumas yra ir tai, kad romanetės puikiai tinka visų tipų langams. Plačios montavimo galimybės leidžia papuošti ne vien langus, bet ir kitas patalpų ertmes.

 

Ir praktiška, ir stilinga

 

Svajojate apie langų dekoro priemonę, kuri būtų ne tik paprasta, bet ir lengvai derėtų prie kitų interjero detalių? Tokiu atveju romanetės – vienas praktiškiausių pasirinkimų. „Roletai24.lt“ dizaineriai rūpinasi išskirtine, plačia audinių pasiūla. Todėl galite būti ramūs, jog išlaikysite klasikinio ar modernaus patalpų stiliaus įspūdį. Beje, romanečių audinius galite derinti ir prie kitų langų dekoro priemonių: užuolaidų, žaliuzių.

 

Nesiryžtate eksperimentuoti? Rinkitės šviesius, pastelinius ar tiesiog vienspalvius romanečių audinius. Interjerą galite pagyvinti klasikiniais raštais, augaliniais ornamentais. Taip pat romanetės gali virsti ir ryškiausiu kambario ar biuro patalpų akcentu. Tokiu atveju rinkitės ryškias, kontrastingas spalvas, gausiau margintus raštus. Galite žaismingai derinti skirtingo storio, tankio audinius – papuoškite patalpas kone perregimomis arba prabangiai sunkiomis, gobeleninėmis romanetėmis.

 

Išsitepė? Ne bėda!

 

Romanetės – tai viena lengviausiai išvalomų langų dekoro priemonių. Jų audinį lengva numauti, todėl romanečių priežiūra nesukelia jokio vargo. Be to, dėl specialių technologijų „Roletai24.lt“ audiniai yra atsparesni dėmėms.

 

Tam, kad išsaugotumėte spalvines ir kitas audinio savybes, užtenka jį išskalbti 1-2 kartus per metus. Jei pastebėjote nedidelę dėmelę, galite ją išvalyti įprastomis priemonėmis. Tam, kad užtikrintumėte audinio patvarumą, skalbti rekomenduojame tokios temperatūros vandenyje, kokia yra nurodyta jūsų pasirinkto gaminio etiketėje.

 

Dėl praktiškumo ir funkcionalumo romanetės lengvai pritaikomos skirtingos paskirties pastatuose. Gausi „Roletai24.lt“ pasiūla ir patikimi gamintojai užtikrina jūsų pasirinktų romanečių patvarumą, ilgaamžiškumą bei specifines savybes. Todėl romanetės – puiki alternatyva ne tik užuolaidoms, bet ir kitoms langų dekoro priemonėms. Svarstote, kokį variantą rinktis geriausia? Pasitarkite su mūsų specialistais: jie mielai atsakys į Jūsų klausimus ir patars dėl racionaliausio sprendimo.

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Roletai24
Product Name
Romanetės
Product Availability
Available in Store Only

Atsiliepimai