Markizė: šiuolaikiškai apsaugai ir žaviam eksterjerui

Markizės24.lt – profesionali, atidi ir kompetentinga komanda, kasdien pasiruošusi pateikti geriausius apsaugos nuo saulės, vėjo ir lietaus sprendimus. Dirbame ne pirmus metus, todėl puikiai žinome su kokiomis problemomis susiduria klientai, ko jie ieško ir ko tikisi. Energingas, šiuolaikiškas įmonės kolektyvas su entuziazmu analizuoja situaciją, išsiaiškina specifinius kliento poreikius, supažindina su audinių parinkimo programa ir žaibišku greičiu pateikia geriausią markizių pasiūlymą.

 

Markizė – efektyvu ir stilinga

 

Markizė – tai iš specialaus audinio pagamintas stogelis arba vertikali uždanga, kuri apsaugo nuo saulės, lietaus ar vėjo. Markizės gaminamos iš kruopščiai impregnuotų, ypač kokybiškų ir tvirtų audinių, kurie ilgai išlaiko visiškai nepakitusias savybes, veikiami įvairių oro sąlygų. Markizės24.lt leidžia rinktis iš gausybės spalvų, modelių, dizaino pasiūlymų, kuriuos galite peržiūrėti naudodamiesi audinių parinkimo programa, arba kreiptis dėl specialaus užsakymo. Kiekviena idėja įgyvendinama, kiekvieno lūkesčiai patenkinami, kiekvienas klientas greitai gali džiaugtis ne tik efektyvia apsauga, bet ir puikiu eksterjero akcentu.

aud

Sprendimą randa ir išrankiausi

 

Atsižvelgdama į skirtingus klientų poreikius, įmonė Markizės24.lt siūlo Jums platų produkcijos pasirinkimą, kuris padės nesunkiai įgyvendinti svajonėse susikurtą dailios ir efektyvios apsaugos viziją.

Balkoninės markizės būtinos visiems, norintiems turėti gaivią erdvę ir apsaugoti patalpas nuo pernelyg didelio šviesos bei šilumos srauto. Balkoninės markizės gali būti naudojamos pagal poreikį: kai nereikalingos, greitai ir lengvai susukamos, išsaugant audinio įtempimą bei tiesumą. O šias funkcijas galima atlikti tiek būnant namuose, tiek lauke.

Balkonines markizes (4)
image-152

Terasinės markizės ir terasos uždangos gerokai didesnių matmenų, nei balkoninės, nes jos skirtos pridengti šalia pastato esančias erdves, sukuriant ten malonų pavėsį ir jaukų prieglobstį nuo smulkaus lietaus. Terasinių markizių gamybai pasitelkiamos ypač tvirtos konstrukcijos, kurios išlieka nepajudinamos net audrų, vėtrų, liūčių metu. Tiesa, pačią markizę, esant ypač nepalankioms oro sąlygoms, dėrėtų susukti, kad jos nepaveiktų stiprūs lietaus srautai ar didelis vėjas. Terasos uždangos gali būti nejudinamos ištisus metus – jų gamyboje naudojami šviesai ir vandeniui nelaidūs, ilgaamžiai, neplyštantys audiniai. Šios rūšies uždangos kruopščiai derinamos prie būsto spalvos, nes tampa svarbiu ir puikiai matomu eksterjero elementu. Įdomu, kokia tiktų Jūsų namų erdvei? Apsilankykite mūsų puslapyje ir eksperimentuokite, naudodamiesi inovatyvia audinių parinkimo programa

Markizė 1 (4)
image-153

Krepšininės markizės įprastai rekomenduojamos kavinių, viešbučių, restoranų savininkams. Jomis ne tik papuošiamas įėjimas, langai, bet ir originaliai nuo saulės bei lietaus apsaugomi stalai, suoleliai, kėdės. Ant šio tipo markizių gali būti spausdinami logotipai, įstaigų pavadinimai ar patrauklūs šūkiai – tai suteikia dar daugiau žavesio autentiškoms krepšininėms markizėms.

Krepsines markizes 1 (2)
image-154

Lauko mobiliosios markizės montuojamos ištempiant audinį ant kelių strypų. Tokią konstrukciją galite lengvai pernešti iš vienos vietos į kitą, užsitikrindami kokybišką, oro sąlygų netrukdomą laisvalaikį kieme ar sode.

Lauko mobilioji markize (5)
image-155

Žiemos sodų markizės – geriausias sprendimas augalų mylėtojams. Jos montuojamos virš stiklinio statinio stogo ir suteikia tobulą apsaugą nuo tiesioginių saulės spindulių bei per didelio įkaitimo, kuris augalams gali būti pražūtingas. Lengvai valdomas markizių mechanizmas leidžia reguliuoti šviesos ir šilumos srautus, kintant saulės padėčiai.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
image-156

Vertikalios šoninės uždangos padeda apsisaugoti nuo stipraus vėjo, o jų šešėlis sukuria ir gaivų pavėsį. Vertikalios šoninės uždagos gali būti gaminamos įvairiausių matmenų, iš bet kurių Markizės24.lt kataloge esančių audinių ir naudojamos bet kokiose lauko erdvėse, kuriose norite sumažinti vėjuotumą.

 

Pasirinkimų tikrai daug, ne visada lengva tinkamai pasirinkti, tad kiekvieną dieną esame pasiruošę suteikti Jums profesionalią pagalbą, racionalių ir naudingų patarimų, kad kartu rastume sėkmingą sprendimą bet kokios lauko ar namų erdvės apsaugojimui nuo nepageidaujamo oro sąlygų poveikio. Kreipkitės į mus ir įsitikinkite tuo patys!

 

Pagalba internete – inovatyvi audinių parinkimo programa

programa
image-157

Norite būti savarankiški ir patys apsispręsti dėl markizės įsigijimo? Maloniai prašome – būtent dėl Jūsų sukūrėme funkcionalią naujos kartos programą, leidžiančia elektroninėje erdvėje derinti spalvas, parinkti audinius ir matyti išraiškingą eksperimento vizualizaciją akimirksniu. Universaliame paveikslėlyje keiskite namo spalvą, parinkite markizės dizainą, varijuokite audinio spalvomis – tegul kūrybiškame procese gimsta geriausi sprendimai. Naujoji audinių parinkimo programa – Jūsų fantazijai ir patogumui.

 

Markizės24.lt – geriausia kokybė ir patikimiausi sprendimai Jūsų namų eksterjerui.

 

Summary
Reviewer
Rokas
Review Date
Reviewed Item
Markizes24.lt
Author Rating
5

Atsiliepimai