Kaip išsirinkti tinkamiausias žaliuzes namams ir biurui?

Žaliuzės – neatskiriama Skandinavijos, JAV bei Europos interjerų dalis. Nuolat kintančios technologijos skatina tobulinti ir šią langų dekoro priemonę. Tokia langų danga yra ne tik praktiška bei funkcionali, bet ir estetiška. Grožio ir naudos dermė atveria neribotas interjero kūrimo galimybes. Todėl šiandien žaliuzių pasiūla yra tokia plati, jog jas renkantis pirmą kartą, dažnai prireikia draugų, pardavimo konsultantų patarimų bei specialistų rekomendacijų.

 

Panelinės žaliuzės
Panelinės žaliuzės

Problemų daug, sprendimas – vienas

 

Žaliuzės – tai klasikos ir modernumo harmoningas sprendimas. Tokia dekoro priemonė yra ypač funkcionali:

 

  • Užtikrina privatumą. Vargina įkyrūs kaimynų ir praeivių žvilgsniai, trikdo nepageidaujamas dėmesys jūsų namams? Lengvai valdomos žaliuzės suteikia galimybę rodyti ir matyti tik tiek, kiek norisi Jums.

 

  • Gerina darbo ir poilsio sąlygas. Tiesioginiai saulės spinduliai ne tik akina, bet ir vargina. Žaliuzės idealiai apsaugo komercines ir gyvenamąsias patalpas nuo šviesos pertekliaus, todėl užtikrinama geresnė Jūsų ir Jūsų darbuotojų savijauta. Tokiai apsaugai ypač tinka panelinės, horizontalios bei vertikalios žaliuzės.

 

  • Apsaugo baldus. Nerimaujate, kad laikui bėgant jūsų baldų, kilimų danga ir sienų apmušalai nubluks? To išvengsite pasirinkę tiek klasikines, tiek naujoviškas žaliuzes. Jos išsaugos ne tik spalvas, bet ir formą, taigi – Jūsų investicijas.

 

  • Tobulina interjerą. Dvejojate, ar tokia langų dekoro priemonė derės jūsų biure bei namuose? Žaliuzių universalumas ir didžiulė skirtingų tipų pasiūla garantuoja, kad lengvai paversite klasikinį ar modernų interjerą jaukesniu ir stilingesniu. Galite rinktis įprastus variantus, pvz., horizontalias žaliuzes, o štai originalumą realizuosite plisuotomis, vertikaliomis virvelinėmis žaliuzėmis arba saulės burėmis.

 

Poreikiai – raktas nuo optimalaus pasirinkimo durų

 

Roletai24.lt galite rinktis iš labai skirtingų žaliuzių tipų. Svarstote kaip tokioje gausoje nepaklysti? Specialistai pataria vadovautis patikimiausiu kriterijumi – Jūsų poreikiais. Derėtų atsižvelgti tiek į funkcionalumo, tiek į estetinius lūkesčius. Pirmiausia verta atkreipti dėmesį į patalpos paskirtį. Įmonės biuruose ir pramoninėse patalpose rekomenduojame naudoti klasikinius variantus – horizontalias ir vertikalias, panelines žaliuzes. Tokiose erdvėse puikiai tinka ir solidžios medinės žaliuzės. Jas lengvai pritaikysite prie biuro interjero. Be to, tokia langų danga leidžia maksimaliai reguliuoti šviesos srautą.

 

Dairotės žaliuzių, galinčių papildyti jaukų jūsų namų dekorą? Tuomet drąsiai rinkitės originalaus ir stilingo dizaino langų dangos priemones. Estetinius poreikius patenkinsite naudodami populiarias žaismingas plisuotas žaliuzes. Šiuo atveju verta atkreipti dėmesį ir į ypatingai dekoratyvias žaliuzes saulės bures. Medines žaliuzes verta rinktis, jei vertinate klasiką, natūralumą ir ekologiją. Individualias idėjas lengvai įgyvendinsite vertikaliomis virvelinėmis žaliuzėmis. Vienas pagrindinių jų privalumų yra plati spalvinė gama, todėl tokios langų dekoro priemonės audinį galite derinti prie baldų, grindų dangos.

 

Vertikalios virvelinės žaliuzės
Vertikalios virvelinės žaliuzės

Rinkdamiesi žaliuzes, įvertinkite jų valdymo būdą. Šiandieninės technologinės galimybės leidžia žaliuzes valdyti skirtingai.. Šviesą reguliuoti galite rankenėle bei virvele arba grandinėle. Išskirtinio dizaino panelines žaliuzes lengvai sureguliuosite ir ranka. Be to, galite rinktis vertikaliai arba horizontaliai judančias žaliuzes. Tai – nevien klasikiniai variantai. Jei Jums patogesnis vertikalus valdymas, o mechanizmui daugiau vietos yra viršuje, dekoruokite langus virvelinėmis, panelinėmis žaliuzėmis, saulės burėmis. Jei laisvos erdvės daugiau langų šonuose, tuomet geriausia rinktis horizontaliai judančias medines, plisuotas, panelines žaliuzes.

 

Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės

Geriausią žaliuzių variantą išsirinksite ir pagal technines langų savybes. Norite uždengti nestandartinės formos langus? Tam puikiai tinka plisuotos žaliuzės. Didelius langus rekomenduojama dekoruoti panelinėmis, vertikaliomis žaliuzėmis ir saulės burėmis, kurios tinka netgi patalpos erdvių atskyrimui. Plačius langus be vargo dekoruosite ir vertikaliomis virvelinėmis žaliuzėmis. Siekiate apsaugoti patalpas nuo šviesos, sklindančios per standartinio dydžio langus? Tokiu atveju rinkitės medines arba klasikines horizontalias, vertikalias žaliuzes.

 

Vertikalios žaliuzės
Vertikalios žaliuzės

Vis dar kyla abejonių dėl išmintingiausio ir praktiškiausio pasirinkimo? Jums mielai padės roletai24.lt konsultantai. Jie patars tiek dėl komercinių, tiek dėl gyvenamųjų patalpų langų dekoro. Iš plačios spalvų, raštų, veikimo mechanizmų ir būdų pasiūlos tikrai išsirinksite žaliuzes, kurios užtikrins ir komfortą, ir estetiką.

Įvairių tipų žaliuzių galerija

Summary
Article Name
Kaip išsirinkti tinkamiausias žaliuzes namams ir biurui?
Author
Description
Įvairių tipų žaliuzių apžvalga, į ką atkreipti dėmesį renkantis tinkamiausias žaliuzes namams ar biurui.

Atsiliepimai